Mai intai se caleste un pic ceapa tocata fin, intr-o tigaie incapatoare. Cand a capatat o culoare aramie se adauga si morcovii si cartofii si se calesc 5 minute.
In tigaie se mai adauga: bulion, putina apa (un pahar mic), condimente si inca putin ulei, atat cat sa se faca un sos bun.
Se adauga mazarea si se lasa la foc mic aproximativ 20-25 de minute pana cand mazarea este gata. Testeaz-o si cand iti place la gust cum e, pune in farfurie, decoreaza cu putin patrunjel si serveste.
O reteta rapida si foarte gustoasa. Dintre legume, cartofii se fac cel mai greu, deci cred ca ar trebui adaugati primii, odata cu ceapa. Am mai pus si niste brocolli.
Comentarii:
Bun,,,
O reteta rapida si foarte gustoasa. Dintre legume, cartofii se fac cel mai greu, deci cred ca ar trebui adaugati primii, odata cu ceapa. Am mai pus si niste brocolli.
Chir acum incerc sa o prepar ,multumesc pentru receta ;)
E buna si te scapa din impas
Mai intai sa gust!
Foarte buna
E super...rapida
Acum m-am apucat, sper sa-mi placa.
Gustos
SUPER!!!!!!!!!!!!!!