Mancarica de mazare cu cabanos
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Se curata si se toaca ceapa si se pune la calit cu morcovul taiat rondele.Se adauga cabanosul taiat cand ceapa este translucida si a prins ceva culoare de la morcov si se lasa 3-4 minute.
- Se adauga mazarea, se acopera cu apa si se lasa pe fiert la foc mediu.
- Din lapte si faina se face un rantas si se adauga la mancarica. Se pune si pasta de tomate, se amesteca si se lasa sa dea in clocot de cateva ori.
- Se adauga sare si piper plus ierburile tocate, dupa gust.
Noi servit cu friganele (multumesc In my kitchen pentru idee).
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
DELICIOASA!!!!!!!!!!!!!!!!!
am gătit această rețetă
anonymous
FOARTE BUNA !!! :* MULTUMESC
am gătit această rețetă
anonymous
Gooooooooooooood !
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte gustoasa!
am gătit această rețetă
anonymous
Yamy yamy
anonymous
Am ancercato si eu e ffffffffffff foarte buna
anonymous
Deliciosss
anonymous
Superrrrr!!!!!!!!!!
Punctează această reţetă