Ingrediente: Asadar aveti nevoie de: (pentru o tava de aprox. 20/30 cm sau 2 tavi rotunde de tarta cu diametrul 20cm) Pentru aluat: 1 ou 500 gr faina 220 ml apa...
Ingrediente: INGREDIENTE:1 kg.de faina,1 cub de drojdie cat o nuca,200gr.de lapte batut,sare,1ou,ulei,5 cartofi,400 gr,de cas de oaie(telemea),o ceapa,boia
Folosita ca inlocuitor al permezanului, Pecorino este este numele generic pentru toate branzeturile italiene obtinute din lapte de oaie (“pecora” – oaie), indiferent de zona Italiei in care au fost produse.
Ingrediente: 1 lingurita otet 1 lingurita sare 500-600 g apa 1 pachet margarina ulei pentru intins pentru umplutura: -telemea rasa de oaie itatea de branza sa...
Ingrediente: 1/4 cub de drojdie proaspata 1/2 lg sare aprox o cescuta mica de apa calda ptr umplutura 0,5 kg carne de pui,vaca sau oaie tocata 3 cepe mari...
Ingrediente: 400 g paste fainoase 300 g cas de oaie sau branza telemea 200 g sunca 5 oua 1 rosie 1 ardei gras marar verde condimente Barbeque sare piper boia...
Ingrediente: 2 vinete mari 100 g telemea vaca sau oaie 100 g branza de vaci putina faina pentru prajit patrunjel marar sare piper 1 ou pentru prajit pesmet
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.