Frigănele la cuptor, topping de praline roz, rețetă ultra gourmet

Gustări
3 porții
Foarte ușor
45 min

Ce să faci cu pâinea veche? Frigănele, desigur! Și aici pentru și mai mult confort, vă oferim frigănele la cuptor! Pentru pregătire, urmați indicațiile de mai jos.


Ingrediente

3

Materiale


Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare5 min
Timp așteptare15 min
Gătire25 min

Observații

Puteți face această rețetă cu orice resturi de pâine, pâine sandviș, brioșă, produse de patiserie...
Reglați cantitatea de zahăr în funcție de ceea ce veți folosi.
Garnitura înainte de gătit: puteți adăuga fulgi de ciocolată, migdale decojite, alune zdrobite...
Garnitura după gătire: adăugați miere, sirop de arțar, zahăr pudră, caramel, ciocolată topită: răsfățați-vă!


Echipamente de gătit

cuptor

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+