Chec cu smochine si migdale
Sezonul smochinelor este scurt, asa ca haideti sa profitam la maximum de el! Pentru a face acest lucru, va propunem un desert simplu: un chec cu smochine si migdale :-) Încercati aceasta reteta gratie explicatiilor noastre detaliate si insotite de fotografii + video!
Ingrediente
6
Materiale
- forma de chec 22x11
Preparare
Preparare10 min
Gătire35 min
Amestecati ouale + zaharul brun. Adaugati iaurtul + uleiul de masline + vanilia si amestecati.
Adaugati faina + pudra de migdale + praful de copt si amestecati bine. Turnat aluatul intr-o tava unsa cu unt si captusita cu hartie de copt.
Scufundatți smochinele in aluat si presarati cu fulgi de migdale. Introduceti la cuptor 35 minute la 180° C.
Lasati sa se raceasca si scoateti din tava. Puteti presara cu zahar pudra sau cu pudra de migdale, daca doriti.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!