Ingrediente: 1 kg pulpa de porc dezosata - bucata intreaga Pentru sos : o lingura miere de albine o lingurita mustar o lingura hrean ras 100 ml linguri vin...
Ingrediente: odata cu o ceapa rosie mare, 6 catei de usturoi mari, 4 felii de piine neagra, 2 cartofi, 2 ardei grasi rosii , patrunjel si marar verde .
Ingrediente: 5-6 pulpe pui partea superioara 400 g piept de porc 2 ardei grasi (rosii, galbeni , verzi , de care dispuneti) 5-6 bucati ceapa slanina afumata...
Doar un bucatar cu experienta poate sa spuna daca carnea e gata doar apasand-o cu degetul. Bucatarii priceputi compara fermitatea fripturii cu apasarea in palma: cu cat e mai ferma cu atat e mai gatita, daca apasati carnea si este moale, inseamna ca nu s-a facut.
Ingrediente: 700 g pulpa de miel cu os doi cartofi mari 2 morcovi 3 rosii micute 2 pahare vin alb sare piper -cimbru 3 felii de slanina 6 catei usturoi ulei
Ingrediente: 500 g carne macra de vitel 1 cartof mare 1 morcov o ceapa o capatana de usturoi 2-3 linguri de vin sare piper verdeata foi de dafin suc de rosii
Ingrediente: Pentru friptura: 800 g carne de porc (pulpa sau ceafa) sare, piper, mix condimente pentru preparate la - gratar Pentru paste: 300 g spaghete...
Ingrediente: Ingrediente pentru friptura: 500 g pulpa de porc 3 catei de usturoi 200 ml vin rosu 3 rosii sare patrunjel verde 50 ml ulei sau untura de porc 1/2...