Batut ouale cu sare si piper, trecut feliile de varza fiarta prin faina, amestecul de ou si apoi prin pesmet si prajit in ulei incins, pana s-au rumenit bine.
Au fost neasteptat de bune, seamana la gust cu conopida pane, m-a facut sa-mi para rau ca nu gandit sa fac asta pana acum. Cu siguranta o sa fac de fiecare data de cate ori voi face varza.
Batut campii! Din ingrediente pipseste ntocmai varza rosie. I reteta la preparare se vorbeste doar de felii de varza fierte. Este alba sau rosir? Este dulce sau acra? Cum se taie felii? Cum se opareste?
Sigur e buna la gust .Eu,pentru a evita prajelile si cantitatea mare de ulei folosita la prajit,folosesc acelasi principiu de pregatire dar,le pun in tava ,pe hartie de copt,presarate cu cascaval si la cuptor 15-20 minute.Va asigur ca vor fi f.f.gustoase.
Comentarii:
EXCELENT !
Batut campii! Din ingrediente pipseste ntocmai varza rosie. I reteta la preparare se vorbeste doar de felii de varza fierte. Este alba sau rosir? Este dulce sau acra? Cum se taie felii? Cum se opareste?
Sigur e buna la gust .Eu,pentru a evita prajelile si cantitatea mare de ulei folosita la prajit,folosesc acelasi principiu de pregatire dar,le pun in tava ,pe hartie de copt,presarate cu cascaval si la cuptor 15-20 minute.Va asigur ca vor fi f.f.gustoase.