Varza se toaca fasiute.Apoi se freaca cu sare si se lasa putin sa iasa apa din ea.Intr-o cratita se pune ceapa tocata marunt in 2-3 linguri de ulei la calit.
Se adauga si varza treptat cate putin scursa de apa si se lasa sa se inmoaie si se pune iar pana incape toata.
Cand sa inmuiat toata varza se condimenteaza si se pune si scarita taiata bucati.Se adauga si 2-3 linguri de bulion.
Se toaca marunt mararul si se adauga si el, se mai lasa 5 minute sa scada si se ia de pe foc. Se serveste alaturi de mamaliga calda si ardei iuti.
Comentarii:
Super buna
Ati uitat sa scrieti cat timp se fierbe varza!
N-am mai preparat de mult varza cu scarita,ptr.ca nu locuiesc de 12 ani in Romania si acum imi era pofta de ceva afumatura cu varza,e un deliciu
Buna reteta, eu mai adaug morcov ras, gogosar taiat cubulete si frunze de telina.
Yammy
Foarte bun!!!! YUMMY!!!!
Arata excelent de bine
Minunata reteta