Tochitura de ficat de vitel
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Se taie ardeiul si chili fasii ,usturoiul se da pe razatoare
ficatul se taie feliute subtiri,semicongelat. - Apoi se amesteca cu toate condimentele si 2 catzei de usturoi se calesc putin ardeii (ardeiul gras + chili) pana se inmoaie(sa nu fie prajiti rau) in ulei de masline
. - Cand ardeiul s-a inmuiat ,se add ficatul condimentat si se caleste la foc mic,cca 15-20 min in ultimele 3min se add si restul de usturoi(3 catzei)se serveste cu orice fel de garnitura sau cu mamaliguta,dar al meu a preferat cartofi natur!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Abia astept sa pap:X
anonymous
Mmm....neam ,neam
anonymous
Good
anonymous
Cred ca e f. bun dar...........aspectul lasa un pic de dorit
anonymous
Excelent sot aveti. Pastrati-l.
Cu prietenie,
Mircea
Punctează această reţetă