Tochitura de ficat de vitel

Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Se taie ardeiul si chili fasii ,usturoiul se da pe razatoare
    ficatul se taie feliute subtiri,semicongelat.
  • Apoi se amesteca cu toate condimentele si 2 catzei de usturoi se calesc putin ardeii (ardeiul gras + chili) pana se inmoaie(sa nu fie prajiti rau) in ulei de masline
    .
  • Cand ardeiul s-a inmuiat ,se add ficatul condimentat si se caleste la foc mic,cca 15-20 min in ultimele 3min se add si restul de usturoi(3 catzei)se serveste cu orice fel de garnitura sau cu mamaliguta,dar al meu a preferat cartofi natur!

Punctează această reţetă

HeArTHeArT

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Abia astept sa pap:X

abuz

anonymous

Mmm....neam ,neam

abuz

anonymous

Good

abuz

anonymous

Cred ca e f. bun dar...........aspectul lasa un pic de dorit

abuz

anonymous

Excelent sot aveti. Pastrati-l.

Cu prietenie,
Mircea

abuz