Se toaca ceapa si ardeiul si se calesc putin. Se adauga dovleceii dati prin razatoare, apoi apa. Se lasa la fiert pana cand dovlecelul este proape gata.
Se condimenteaza. Faina se amesteca bine cu smantana si se adauga putina zeama fierbinte, apoi se torna in oala cu supa.
Se adauga usturoiul dat prin presa, mararul tocat si se mai lasa 1-2 minute pe foc.Este buna atat calda cat si rece.
Multe ingrediente care nu-si au rostul. Pentru ce mai pui faina daca pui si smantana? Plus knorr cu chimicale si pasta gulas. Mai simplu e de cele mai multe ori mai bine
Comentarii:
Multe ingrediente care nu-si au rostul. Pentru ce mai pui faina daca pui si smantana? Plus knorr cu chimicale si pasta gulas. Mai simplu e de cele mai multe ori mai bine
Super delicioasa, se preara usor, am inlocuit smantana cu lapte praf de soia [nu am voie geasime] astfel este si de post. Pofta buna.