Supa de cocos ( de tara )
Ingrediente
4
Rețete inrudite
Supa de praz si lapte de cocos
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Spalam bine carnea si opunem la fiert in apa rece cu putina sare. Spumam de cate ori este nevoie. Lasam sa fiarba cam 2 ore .
- Dupa ce a fiert carnea, o scoatem, dupa care adaugam legumele taiatae dupa preferinta.
- Pieptul il taiem cubulete si incercam sa dam jos toata carnea de pe maruntaie .
- Punem carnea taiata inapoi in supa.
- Lasam pana fierb si legumele si adaugam fidea, mai lasam cateva munute si stingem focul Punem sare dupa gust.
- Asezonam cu ptarunjel verde tocat fin.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
01/08/2017
De ce tot cautati nodul in papura doamna Constanta? Important este ce gust are nu cum o numim!!
constanta_s2014,
28/07/2017
Asta-i ciorba toata ziua nicidecum supa! Supa e aia in care ferbi carne si radacinoase, apoi o strecori si ii pui taitei sau ii faci galusti ! Crezi ca daca nu ai acrit-o se poate numi supa? Nu draga! Ciorbele pot fi acre sau nu, dupa gustul fiecaruia, dar atat timp cat ai o fiertura de legume si zarzavaturi tocate cu carne sau fara, se numeste CIORBA indiferent daca e acra sau nu!