Supa de cocos ( de tara )

Supa de cocos ( de tara )
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Supa de praz si lapte de cocos


Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Spalam bine carnea si opunem la fiert in apa rece cu putina sare. Spumam de cate ori este nevoie. Lasam sa fiarba cam 2 ore .
  • Dupa ce a fiert carnea, o scoatem, dupa care adaugam legumele taiatae dupa preferinta.
  • Pieptul il taiem cubulete si incercam sa dam jos toata carnea de pe maruntaie .
  • Punem carnea taiata inapoi in supa.
  • Lasam pana fierb si legumele si adaugam fidea, mai lasam cateva munute si stingem focul Punem sare dupa gust.
  • Asezonam cu ptarunjel verde tocat fin.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

01/08/2017

De ce tot cautati nodul in papura doamna Constanta? Important este ce gust are nu cum o numim!!

(0) (0) abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 28/07/2017

Asta-i ciorba toata ziua nicidecum supa! Supa e aia in care ferbi carne si radacinoase, apoi o strecori si ii pui taitei sau ii faci galusti ! Crezi ca daca nu ai acrit-o se poate numi supa? Nu draga! Ciorbele pot fi acre sau nu, dupa gustul fiecaruia, dar atat timp cat ai o fiertura de legume si zarzavaturi tocate cu carne sau fara, se numeste CIORBA indiferent daca e acra sau nu!

(1) (0) abuz



+