Spaghete cu carne de scoici
Ingrediente
1
Preparare
Preparare10 min
Gătire15 min
- Am calit ceapa si usturoiul in putin ulei de masline.In acest timp apa pentru paste deja clocotea pentru ca pastele le-am tinut cu un minut mai mult decat scria pe ambalaj (7 min) iar carnea de scoici fiind congelata se face foarte repede.Peste ceapa si usturoi am adaugat carnea de scoici care am calit-o cam 2 minute.Peste toate cele mentionate mai sus am adaugat rosiile.Am lasat sa fiarba 10 minute.
Pastele le-am luat direct din apa in care au fiert si le-am adaugat peste sos.In plus am mai adaugat un polonic din apa pastelor si am mai lasat 2 minute pe foc mestecand continuu.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Ok
am gătit această rețetă
anonymous
Scoicile se pot inlocui cu betisoare de crabi..e tot foarte bun.
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte bun!
am gătit această rețetă
anonymous
Am gatit aceasta reteta de curiozitate si am constat ca-mi place. O voi introduce in meniurile preferate.
am gătit această rețetă
anonymous
Carnea de scoici poate fi adaugata in tigaie dupa ce sa calit putin usturoiul si ceapa,dupa doua minute la foc mediu,se adauga restul retetei...
anonymous
Par f.bune!
I
iulian
Pastele in permanenta au fost preferatele mele
anonymous
Gustos
anonymous
Cu linguine a iesit perfect.oricum reteta pe cat de simpla pe atat de buna.felicitari.
V
vidoq64
Delicios
Punctează această reţetă