Am calit ceapa si usturoiul in putin ulei de masline.In acest timp apa pentru paste deja clocotea pentru ca pastele le-am tinut cu un minut mai mult decat scria pe ambalaj (7 min) iar carnea de scoici fiind congelata se face foarte repede.Peste ceapa si usturoi am adaugat carnea de scoici care am calit-o cam 2 minute.Peste toate cele mentionate mai sus am adaugat rosiile.Am lasat sa fiarba 10 minute. Pastele le-am luat direct din apa in care au fiert si le-am adaugat peste sos.In plus am mai adaugat un polonic din apa pastelor si am mai lasat 2 minute pe foc mestecand continuu.
Comentarii (20):
Ok
Scoicile se pot inlocui cu betisoare de crabi..e tot foarte bun.
Foarte bun!
Am gatit aceasta reteta de curiozitate si am constat ca-mi place. O voi introduce in meniurile preferate.
Carnea de scoici poate fi adaugata in tigaie dupa ce sa calit putin usturoiul si ceapa,dupa doua minute la foc mediu,se adauga restul retetei...
Par f.bune!
Pastele in permanenta au fost preferatele mele
Gustos
Cu linguine a iesit perfect.oricum reteta pe cat de simpla pe atat de buna.felicitari.
Delicios