Spaghete cu carne de scoici

Felul principal
Foarte ușor
25 min

Ingrediente

1

Preparare

Preparare10 min
Gătire15 min
  • Am calit ceapa si usturoiul in putin ulei de masline.In acest timp apa pentru paste deja clocotea pentru ca pastele le-am tinut cu un minut mai mult decat scria pe ambalaj (7 min) iar carnea de scoici fiind congelata se face foarte repede.Peste ceapa si usturoi am adaugat carnea de scoici care am calit-o cam 2 minute.Peste toate cele mentionate mai sus am adaugat rosiile.Am lasat sa fiarba 10 minute.
    Pastele le-am luat direct din apa in care au fiert si le-am adaugat peste sos.In plus am mai adaugat un polonic din apa pastelor si am mai lasat 2 minute pe foc mestecand continuu.

Punctează această reţetă

gabrielaolteanuGabrielaolteanu

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Ok

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Scoicile se pot inlocui cu betisoare de crabi..e tot foarte bun.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte bun!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Am gatit aceasta reteta de curiozitate si am constat ca-mi place. O voi introduce in meniurile preferate.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Carnea de scoici poate fi adaugata in tigaie dupa ce sa calit putin usturoiul si ceapa,dupa doua minute la foc mediu,se adauga restul retetei...

abuz

anonymous

Par f.bune!

abuz

iulian

Pastele in permanenta au fost preferatele mele

abuz

anonymous

Gustos

abuz

anonymous

Cu linguine a iesit perfect.oricum reteta pe cat de simpla pe atat de buna.felicitari.

abuz

vidoq64

Delicios

abuz
  • pagina 1 / 2