Spaghete cu carne de porc
Ingrediente
2
Rețete inrudite
-
Spaghete cacio e pepe: 3 ingrediente, o explozie de gust!
-
Spaghete konjac à la provençale
-
Sos bolognez vegetarian pentru spaghete
-
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Taiem ceapa marunt si ardeiul si le punem la calit cu ulei si 1 ceasca de apa, urmand sa mai adaugam apa cand aceasta scade.
- Cand ceapa isi schimba culoarea punem bucatele de porc in tigaie, impreuna cu sarea, boia si apa cat sa parunda carnea.
- Lasam la foc mediu 10minute dupa care adaugam 2 linguri de bulion si lasam in continuare pe foc pana fierbe bine carnea, si urmarind sa nu scada sosul foarte mult.
- Cand este gata gustati si potriviti de sare.
Acum nu mai ramane decat sa puneti spaghetele in farfurie si carnea cu sos peste, alaturi de un pahar de vin rosu.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: