Pentru inceput punem apa la fiert impreuna cu cele doua cuburi pentru supa , cand fierbe adaugam snitelele si le lasam sa fiarba la foc mic pentru cateva minute pana ce se rehidrateaza.
Le scoatem apoi si le lasam sa se raceasca putin si le scurgem bine de apa. pus pe o farfurie si condimentat putin cu sare si piper.Ouale le batem cu ceva condimente.Apoi exact ca la snitelele din carne le dam prin faina, apoi prin ou si le prajim in ulei incins.
Cand s-au prajit pe ambele parti le scoatem pe servetele absorbante si GATA.servit alaturi de o salatica din rosii, ardei si ceapa.
Foarte bune au fost, seamana mult la gust cu cele din carne si daca specialistii spun ca sunt mai sanatoase atunci cu siguranta o sa le fac mai des.
Comentarii:
Cool
Am mancat pregatite de eltcineva,dar in seara asta fac si eu....
Nemaipomenite
Este ok
Foarte bune excelent
Fac si eu in aceasta seara
F. bune azi am facut cu garnitura de pilaf si salata varza excelente
Super!
Chiar misto. Dumnezeu sa-l ierte pe Ceausescu.
Foarte OK,si m-ai ales sanatos