Pt inceput punem o oala cu apa si sare la fiert(daca nu tineti post puteti folosi supa,ies mult mai gustoase).Cand apa a inceput sa clocoteasca adaugam bucatile de soia si lasam la foc mic,pana ce acestea se hidrateaza si se inmoaie.
Dupa ce s-au inmuiat bine,le scoatem si le punem in sita la scurs.Daca este nevoie,le strangem in ambele maini sa iasa apa ramasa.Dupa ce au fost scurse bine de tot,si nu mai au niciun pic de apa,se condimenteaza cu sare,piper,boia dulce si iute pe ambele parti.
Se dau apoi prin pesmet.Si se prajesc in ulei incins pe ambele parti.Dupa ce se scot se pun pe un servetel sa se scurga de excesul de ulei(asta cred ca e un dezavantaj,pt ca absoarbe tareee mult).Apoi se servesc simple.
Sunt foarte bune, gatesc aceste snitele destul de des, cu mici diferente si anume: - le las la inmuiat in apa rece 2-3 ore si apoi le fieb 20 de minute - condimentele, sarea, ... oregano, le pun la fiert odata cu snitelele - dupa ce s-au racit ( in oala in care au fiert) le presez putin intre palme pt a indeparta excesul de apa, dar puti, nu prea tare - in loc de pesmet folosesc un amestec de o 1 parte faina de griu si 3 parti faina de porumb, ca la prajitul pestelui, astfel absoarbe mai putin ulei
Clorura de sodiu (denumită impropriu și sare de bucătărie) este sarea sodiului cu acidul clorhidric și are formula NaCl. Clorura de sodiu se obține prin reacția dintre acidul clorhidric(participa la digestia proteinelor in stomac ,acesta avand protectie impotriva acidului dar limba nu are si culmea e formata din proteine) și hidroxidul de sodiu(soda caustica). Degeaba consum un aliment care este foarte bun daca il distrugi cu condimente si tot felul de procese. Asta este cea mai mare problema legata de industria alimentara alterarea produselor
Comentarii (49):
Se pot fierbe si in vin amestecat cu apă și usturoi,sare, piper apoi facute snitele
Ies mai bune cu un amestec de pesmet, muștar și apa minerala,plus un cățel de usturoi la fiert.
Sunt foarte bune, gatesc aceste snitele destul de des, cu mici diferente si anume:
- le las la inmuiat in apa rece 2-3 ore si apoi le fieb 20 de minute
- condimentele, sarea, ... oregano, le pun la fiert odata cu snitelele
- dupa ce s-au racit ( in oala in care au fiert) le presez putin intre palme pt a indeparta excesul de apa, dar puti, nu prea tare
- in loc de pesmet folosesc un amestec de o 1 parte faina de griu si 3 parti faina de porumb, ca la prajitul pestelui, astfel absoarbe mai putin ulei
Rapida si sanatoasa .
Sunt foarte, foarte bune ; asta, pentru cei cărora le place soia.
Foarte bine arata.
Super Bun.Soia contine toate proteinele esentiale.Este un aliment excelent :)
Yes
Clorura de sodiu (denumită impropriu și sare de bucătărie) este sarea sodiului cu acidul clorhidric și are formula NaCl. Clorura de sodiu se obține prin reacția dintre acidul clorhidric(participa la digestia proteinelor in stomac ,acesta avand protectie impotriva acidului dar limba nu are si culmea e formata din proteine) și hidroxidul de sodiu(soda caustica).
Degeaba consum un aliment care este foarte bun daca il distrugi cu condimente si tot felul de procese.
Asta este cea mai mare problema legata de industria alimentara alterarea produselor
Ok