Snitele din soia(de post)

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 5
Aurelia, 08/03/2025

Sunt foarte gustoase!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
Ioana123, 02/03/2020

Se pot fierbe si in vin amestecat cu apă și usturoi,sare, piper apoi facute snitele

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
Narcisa, 25/09/2019

Ies mai bune cu un amestec de pesmet, muștar și apa minerala,plus un cățel de usturoi la fiert.

am gătit această rețetă
(2) (0) abuz
mario, 24/12/2017

Sunt foarte bune, gatesc aceste snitele destul de des, cu mici diferente si anume:
- le las la inmuiat in apa rece 2-3 ore si apoi le fieb 20 de minute
- condimentele, sarea, ... oregano, le pun la fiert odata cu snitelele
- dupa ce s-au racit ( in oala in care au fiert) le presez putin intre palme pt a indeparta excesul de apa, dar puti, nu prea tare
- in loc de pesmet folosesc un amestec de o 1 parte faina de griu si 3 parti faina de porumb, ca la prajitul pestelui, astfel absoarbe mai putin ulei

am gătit această rețetă
(6) (0) abuz
15/12/2016

Rapida si sanatoasa .

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
27/02/2015

Sunt foarte, foarte bune ; asta, pentru cei cărora le place soia.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
25/02/2015

Foarte bine arata.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
17/02/2015

Super Bun.Soia contine toate proteinele esentiale.Este un aliment excelent :)

am gătit această rețetă
(1) (0) abuz
25/11/2013

Yes

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
Petru, 11/05/2022

Clorura de sodiu (denumită impropriu și sare de bucătărie) este sarea sodiului cu acidul clorhidric și are formula NaCl. Clorura de sodiu se obține prin reacția dintre acidul clorhidric(participa la digestia proteinelor in stomac ,acesta avand protectie impotriva acidului dar limba nu are si culmea e formata din proteine) și hidroxidul de sodiu(soda caustica).
Degeaba consum un aliment care este foarte bun daca il distrugi cu condimente si tot felul de procese.
Asta este cea mai mare problema legata de industria alimentara alterarea produselor

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 5



+