Petitchef

Snitele din soia(de post)

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pt inceput punem o oala cu apa si sare la fiert(daca nu tineti post puteti folosi supa,ies mult mai gustoase).Cand apa a inceput sa clocoteasca adaugam bucatile de soia si lasam la foc mic,pana ce acestea se hidrateaza si se inmoaie.
  • Dupa ce s-au inmuiat bine,le scoatem si le punem in sita la scurs.Daca este nevoie,le strangem in ambele maini sa iasa apa ramasa.Dupa ce au fost scurse bine de tot,si nu mai au niciun pic de apa,se condimenteaza cu sare,piper,boia dulce si iute pe ambele parti.
  • Se dau apoi prin pesmet.Si se prajesc in ulei incins pe ambele parti.Dupa ce se scot se pun pe un servetel sa se scurga de excesul de ulei(asta cred ca e un dezavantaj,pt ca absoarbe tareee mult).Apoi se servesc simple.


Poze

Snitele din soia(de post)
Snitele din soia(de post) - poza 2
Snitele din soia(de post) - poza 3
Snitele din soia(de post) - poza 4
Snitele din soia(de post) - poza 5
Snitele din soia(de post) - poza 6
Snitele din soia(de post) - poza 7
Snitele din soia(de post) - poza 8
Snitele din soia(de post) - poza 9

Întrebări:




Comentarii (49):

Ioana123, 02/03/2020

Se pot fierbe si in vin amestecat cu apă și usturoi,sare, piper apoi facute snitele

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Narcisa, 25/09/2019

Ies mai bune cu un amestec de pesmet, muștar și apa minerala,plus un cățel de usturoi la fiert.

am gătit această rețetă (2) (0) Abuz
mario, 24/12/2017

Sunt foarte bune, gatesc aceste snitele destul de des, cu mici diferente si anume:
- le las la inmuiat in apa rece 2-3 ore si apoi le fieb 20 de minute
- condimentele, sarea, ... oregano, le pun la fiert odata cu snitelele
- dupa ce s-au racit ( in oala in care au fiert) le presez putin intre palme pt a indeparta excesul de apa, dar puti, nu prea tare
- in loc de pesmet folosesc un amestec de o 1 parte faina de griu si 3 parti faina de porumb, ca la prajitul pestelui, astfel absoarbe mai putin ulei

am gătit această rețetă (6) (0) Abuz
15/12/2016

Rapida si sanatoasa .

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
27/02/2015

Sunt foarte, foarte bune ; asta, pentru cei cărora le place soia.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
25/02/2015

Foarte bine arata.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
17/02/2015

Super Bun.Soia contine toate proteinele esentiale.Este un aliment excelent :)

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
25/11/2013

Yes

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Petru, 11/05/2022

Clorura de sodiu (denumită impropriu și sare de bucătărie) este sarea sodiului cu acidul clorhidric și are formula NaCl. Clorura de sodiu se obține prin reacția dintre acidul clorhidric(participa la digestia proteinelor in stomac ,acesta avand protectie impotriva acidului dar limba nu are si culmea e formata din proteine) și hidroxidul de sodiu(soda caustica).
Degeaba consum un aliment care este foarte bun daca il distrugi cu condimente si tot felul de procese.
Asta este cea mai mare problema legata de industria alimentara alterarea produselor

(0) (0) Abuz
Mihaela, 16/11/2018

Ok

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 5

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Negresa de post - petitchef
Negresa de post - petitchef
10 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Snitele din soia!
Snitele din soia!
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Snitele de pui
Snitele de pui
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Snitele de pui in aluat de bere
Snitele de pui in aluat de bere
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Snitele umplute
Snitele umplute
3 porții
20 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Snitele prajite si coapte la cuptor
Snitele prajite si coapte la cuptor
4 porții
45 min
Foarte ușor

Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Soia si produsele din soia Soia si produsele din soia Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează