Petitchef

Scordolea cu peste afumat

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor
690 Kcal

Ingrediente

4

Preparare

  • Cartofii se fierb in apa cu sare, dupa care se curata de coaja si se dau pe razatoarea mica. Pestele se curata de oase si pielita si se toaca marunt.
  • Nucile se macina. Usturoiul se curata si se piseaza. Intr-un castron punem nucile, le stopim cu 2 lingurite de apa rece si le frecam cu o lingura de lemn.
  • Adaugam apoi uleiul cate putin, pana se termina, amestecand incontinuu ca la maioneza.
  • Adaugam usturoiul, cartofii si pestele, amestecand bine dupa fiecare ingredient. Condimentam cu sare si piper. Servim ca aperitiv cu paine prajita.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 690Kcal
  • Carbo: 34.2g
  • Grăsimi: 54.6g
  • Grăsimi sat.: 6g
  • Proteine: 11.4g
  • Fibre: 5.5g
  • Zahăr: 4.4g
  • ProPoints: 19
  • SmartPoints: 22
Informații nutriționale pentru 1 porție (217g)


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cartofi copți și acoperiți cu bacon afumat
Cartofi copți și acoperiți cu bacon afumat
2 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Frigarui aperitiv din cartofi si bacon afumat
Frigarui aperitiv din cartofi si bacon afumat
4 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Terrine de dovlecei si somon afumat
Terrine de dovlecei si somon afumat
6 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Crochete de pește cu lămâie
Crochete de pește cu lămâie
6 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează