Scordolea cu peste afumat

Scordolea cu peste afumat
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
45 min
690 Kcal

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Cartofii se fierb in apa cu sare, dupa care se curata de coaja si se dau pe razatoarea mica. Pestele se curata de oase si pielita si se toaca marunt.
  • Nucile se macina. Usturoiul se curata si se piseaza. Intr-un castron punem nucile, le stopim cu 2 lingurite de apa rece si le frecam cu o lingura de lemn.
  • Adaugam apoi uleiul cate putin, pana se termina, amestecand incontinuu ca la maioneza.
  • Adaugam usturoiul, cartofii si pestele, amestecand bine dupa fiecare ingredient. Condimentam cu sare si piper. Servim ca aperitiv cu paine prajita.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 690Kcal
  • Carbo: 34.2g
  • Grăsimi: 54.6g
  • Grăsimi sat.: 6g
  • Proteine: 11.4g
  • Fibre: 5.5g
  • Zahăr: 4.4g
  • ProPoints: 19
  • SmartPoints: 22
Informații nutriționale pentru 1 porție (217g)
RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: