Scordolea cu peste afumat

Ingrediente
8
Preparare
- Cartofii se fierb in apa rece cu sare, dupa care se curata de coaja si se dau pe razatoarea mica.
Pestele se curata de oase si pielita si se toaca marunt.
Nucile se macina.
Usturoiul se curata si se piseaza.
Intr-un castron punem nucile, le stopim cu 2 lingurite de apa rece si le frecam cu o lingura de lemn.
Adaugam apoi uleiul cate putin, pana se termina, amestecand incontinuu ca la maioneza.
Adaugam usturoiul, cartofii si pestele, amestecand bine dupa fiecare ingredient.
Condimentam cu sare si piper.
Servim ca aperitiv cu paine prajita.
Bon appetit!
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 345Kcal
- Carbo: 17.1g
- Grăsimi: 27.3g
- Grăsimi sat.: 3g
- Proteine: 5.7g
- Fibre: 2.8g
- Zahăr: 2.2g
- ProPoints: 9
- SmartPoints: 11
Informații nutriționale pentru 1 porție (109g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
T
TIRON
Ma apuc acum de ele
am gătit această rețetă
anonymous
Am mancat prima oara ! Excelenta mancare ! .
A
anyta81
Toate retetele voastre sint superbe!
anonymous
Si de preparat cum se prepara ? Ghicim dimineata in ceasca cu ness?
anonymous
INTERESANT......SI USOR DE GATIT
anonymous
F.Bun
anonymous
Delicios !!!!
anonymous
Excelent!!!
anonymous
Excelent
anonymous
Bun
Punctează această reţetă