Scordolea cu peste afumat

Scordolea cu peste afumat
Antreuri
Foarte ușor
40 min
345 Kcal

Ingrediente

8

Preparare

  • Cartofii se fierb in apa rece cu sare, dupa care se curata de coaja si se dau pe razatoarea mica.
    Pestele se curata de oase si pielita si se toaca marunt.
    Nucile se macina.
    Usturoiul se curata si se piseaza.

    Intr-un castron punem nucile, le stopim cu 2 lingurite de apa rece si le frecam cu o lingura de lemn.
    Adaugam apoi uleiul cate putin, pana se termina, amestecand incontinuu ca la maioneza.
    Adaugam usturoiul, cartofii si pestele, amestecand bine dupa fiecare ingredient.
    Condimentam cu sare si piper.

    Servim ca aperitiv cu paine prajita.

    Bon appetit!

Punctează această reţetă

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 345Kcal
  • Carbo: 17.1g
  • Grăsimi: 27.3g
  • Grăsimi sat.: 3g
  • Proteine: 5.7g
  • Fibre: 2.8g
  • Zahăr: 2.2g
  • ProPoints: 9
  • SmartPoints: 11
Informații nutriționale pentru 1 porție (109g)
RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

TIRON

Ma apuc acum de ele

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Am mancat prima oara ! Excelenta mancare ! .

abuz

anyta81

Toate retetele voastre sint superbe!

abuz

anonymous

Si de preparat cum se prepara ? Ghicim dimineata in ceasca cu ness?

abuz

anonymous

INTERESANT......SI USOR DE GATIT

abuz

anonymous

F.Bun

abuz

anonymous

Delicios !!!!

abuz

anonymous

Excelent!!!

abuz

anonymous

Excelent

abuz

anonymous

Bun

abuz
  • pagina 1 / 2