Saramura de pui

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
50 min
308 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 12.33 (3.08€/porție)

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Se curata usturoiul, se taie felii si se amesteca cu 1-2 linguri de otet. Se frig pulpele de pui pe gratarul incins. Se scot intr-un vas. Se pun apoi pe gratar ardeiul gras si ardei iute taiat rondele.
  • Dupa ce s-a copt, ardeiul se curata de coaja, de coada si seminte, se portioneaza si impreuna cu ardeiul iute se pun intr-un alt vas. Se adauga rosiile taiate bucatele. 500ml apa si un cub de concentrat de supa de pui si se pune la fiert.
  • Dupa ce a dat cateva clocote se adauga cateii de usturoi si otetul. Se rastoarna imediat peste pulpele de pui. Se serveste cu mamaliguta.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 308Kcal
  • Carbo: 5.4g
  • Grăsimi: 4.3g
  • Grăsimi sat.: 1.4g
  • Proteine: 60.5g
  • Fibre: 2g
  • Zahăr: 4.4g
  • ProPoints: 7
  • SmartPoints: 4
Informații nutriționale pentru 1 porție (456g)
AAlexa

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Buuuun!

abuz

anonymous

Supeeeeeer!!!!

abuz