Saramura de pui
Ingrediente
4
Cost estimat: 12.33Euros€ (3.08€/porție)
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Se curata usturoiul, se taie felii si se amesteca cu 1-2 linguri de otet. Se frig pulpele de pui pe gratarul incins. Se scot intr-un vas. Se pun apoi pe gratar ardeiul gras si ardei iute taiat rondele.
- Dupa ce s-a copt, ardeiul se curata de coaja, de coada si seminte, se portioneaza si impreuna cu ardeiul iute se pun intr-un alt vas. Se adauga rosiile taiate bucatele. 500ml apa si un cub de concentrat de supa de pui si se pune la fiert.
- Dupa ce a dat cateva clocote se adauga cateii de usturoi si otetul. Se rastoarna imediat peste pulpele de pui. Se serveste cu mamaliguta.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 308Kcal
- Carbo: 5.4g
- Grăsimi: 4.3g
- Grăsimi sat.: 1.4g
- Proteine: 60.5g
- Fibre: 2g
- Zahăr: 4.4g
- ProPoints: 7
- SmartPoints: 4
Informații nutriționale pentru 1 porție (456g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Buuuun!
anonymous
Supeeeeeer!!!!