Saramura de pui cu ciuperci si mamaliguta

Ingrediente
6
Pentru saramura:
Cost estimat: 8.94Euros€ (1.49€/porție)
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Dupa ce am fiert pulpele in supa, le-am scos si le-am dat prin sos de soia, le-a pudrat cu piper si rumenit in tava cu gril.
- Saramura am facut-o punand ingredientele cu o cana de apa, 5 minute la microunde .
- Cand saramura a fost gata, am pus pulpele rumenite in ea si a acoperit si le-a mai pus 2 minute la microunde, lasandu-le sa se nabuseasca si sa-si traga arome. Operatiunile se pot executa si pe aragaz.
- A servit cu mamaliguta si ciuperci fripte pe gril.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 133Kcal
- Carbo: 4.6g
- Grăsimi: 2.6g
- Grăsimi sat.: 0.4g
- Proteine: 21.3g
- Fibre: 3g
- Zahăr: 3.5g
- ProPoints: 3
- SmartPoints: 3
Informații nutriționale pentru 1 porție (218g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă