Saramura de pleurotus

Saramura de pleurotus
Felul principal
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Ciupercile se spala si se usuca. Incingem gratarul pe aragaz. Pe bucati de folie de aluminiu punem ciuperci, un pic de sare pe ele si stropim cu ulei. Impaturim in forma de punguta, pentru a nu pierde zeama ce si-o lasa ciupercile.
  • Asezam pungutele astfel formate pe gratarul incins si lasam aproximativ 15 minute.
    Rosiile le curatam de pielita si le taiem marunt. Usturoiul curatat il taiem felii subtiri.
  • Ciupercile gata "gratarite" le punem intr-un vas termorezistent. Peste ele punem rosiile si usturoiul. Turnam o cana de apa fierbinte si acoperim cu un capac. Le lasam sa-si amestece aromele vreo 10 minute, apoi servim cu felii de paine prajita pe gratar.

Punctează această reţetă

TTeocris78@gmail.com

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Ion

OK

abuz