Saramura de macrou

Saramura de macrou
Felul principal
6 porții
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

6

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Chakchouka


Preparare

Preparare20 min
Gătire40 min
  • Spalam macroul , il desfacem , ii curatam bine interiorul si ii indepartam capul. Il lasam sa se usuce bine de apa, il presaram cu sare si il punem pe gretar. Punem pe gretar si rosia.
  • Pentru saramura:
    Punem apa la fiert impreuna cu sare, vegeta, boabe de piper, un ardei iute, cateii de usturoi intregi si o crenguta cu cimbru verde.
  • Lasam sa dea cateva clocote sa se elibereze aromele, oprim focul si adaugam patrunjelul tocat.
  • Cand rosia s-a copt o decojim, o taiem bucati si o punem si pe ea in saramura.
  • Cand este gata si macroul il punem direct in saramura sa se patrunda bine cu toate aromele.
  • Servim saramura de macrou, in stare calda alaturi de mamaliguta fierbinte.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

09/09/2013

Asa il fac si eu

(0) (0) abuz



+