Se fierb cartofii, se decojesc, se taie rondele si se aseaza intr-un castron suficient de mare. Se adauga ceapa si ardeiul taite solzisori, maslinele si dupa preferinta 1-2 castraveciori murati taiati cubulete.
Peste ele se toarna amestecul de ulei, otet, mustar, sare si piper. Se amesteca salata cu grija, sa nu se sfarame cartofii.
Dupa ce ca reteta e de tot rasul, Petitchef posteaza o asemnea banalitate in ajun de Craciun. Idem si pentru felul principal! Sau, probabil, ne sunt prezentate retete dietetice pentru spitale!
Comentarii (47):
Cam nepoliticoase comentariile. Cred ca se poate da feedback si într-un mod mai politicos.
Foarte reusita salata am incercato si eu
Asta nu e salata orientala!e o facatura ad hoc
Oțet și castraveți murați? Serios ? Deja e salata boeuf.
Ai sunato pe bianca . ti ai pregatit sortul.
IN LOC DE ULEI DE FLOAREA SOARELUI ,UN GUST MAI BUN II DA ULEIUL DE SEMINTE DE DOVLEAC
Dupa ce ca reteta e de tot rasul, Petitchef posteaza o asemnea banalitate in ajun de Craciun. Idem si pentru felul principal! Sau, probabil, ne sunt prezentate retete dietetice pentru spitale!
Dupa ce ne arati ca habar n-ai sa faci o salata orientala, vii aici cu o reteta arhicunoscuta dar incompleta!
Buna
Am sa incerc si eu zilele astea