Cartofii se spala bine si se fierb in coaja aprox 25-30 minute, se scurg de apa, se lasa putin la racit, se curata de coaja si se taie cubulete. Castravetii si feliile de gogosari se taie cubulete, lafel si ouale fierte bine. (aprox 5 min, ca sa fim siguri ca au fiert) Ceapa o taiem feliute julien si o amestecam cu ingredientele de mai sus. Separat, intro cana preparam dressing-ul din: o lingura de mustar, o lingura de ulei, o lingura de otet, sare, piper, cimbru si il turnam peste salata. Amestecam bine, asezam pe farfurii si punem deasupra maslinele, pentru a nu le murdari cu dressing.
Noi suntem obisnuiti cu gustul salatei clasice care se face doar cu cartofi , oua , ceapa si masline dar salata asta arata asa de apetisant ca nu m-am putut abtine sa n-o fac si eu . E comestibila dar are cu totul alt gust , raman la cea clasica .
Comentarii (144):
Noi suntem obisnuiti cu gustul salatei clasice care se face doar cu cartofi , oua , ceapa si masline dar salata asta arata asa de apetisant ca nu m-am putut abtine sa n-o fac si eu . E comestibila dar are cu totul alt gust , raman la cea clasica .
F.bună
FFF BUNA!
Ok
FOARTE BUNA SI SANATOASA
De nota 10.....o recomand
A iesit minunat!
F buna!!!
Super!!!
F. buna