Rasfatati-va cu salata noastra la borcan cu arome dulci, mexicane! Aceasta reteta functioneaza si pentru un pranz luat la birou ;-)
O salata colorata cu un sos irezistibil!
Pregatim sosul : Amestecam maioneza, sucul de lamaie, catelul de usturoi zdrobit, sarea, piperul si piperul de cayenne pana obtinem un sos fin.
Taiem ardeiul si avocado in cuburi. Taiem coriandrul si ceapa roșie, sfaramam feta. Scurgem bine porumbul si fasolea din conserve.
Se toarna sosul in fundul borcanului. Adaugam fasolea, apoi avocado. Stropim avocado cu aprox. 1 lingura de suc de lamaie pentru a preveni innegrirea.
Adaugam feta sfaramata, apoi porumbul, apoi ceapa rosie tocata. Apoi adaugam coriandrul, ardeiul rosu. Umpleti cu rucola pana la varful borcanului si inchideti.
Uite, salata ta este gata sa fie luata la picnic sau la birou!
Am specificat cantitatile in grame, astfel incat sa puteti avea toate informatiile nutriționale corespunzatoare retetei. Puteti, desigur, sa adaptati reteta punand mai mult sau mai putin din fiecare dintre ingrediente.
Cotija este o branza care se gaseste in Mexic. O puteti inlocui cu feta care are o textura sfaramicioasa similara.