Se pun ouale intr-o oala cu apa clocotica, si se fierb timp de 6 minute, apoi se scot intr-un castron cu apa rece sa se racoreasca.Se feliaza bucatile de avocado, si se pun intr-un castron cu fasolea, ceapa, coriandrul si rosiile.
Pentru dressing, se amesteca bine sucul de la lime, cu uleiul de masline, sarea, piperul, ardeiul iute taiat fin , si chimenul.Se amesteca cu salata.
Cat timp sunt inca caldute, se curata ouale de coaja, se taie in sferturi si se servesc asezate peste salata.Se serveste imediat - e deliciosa cu tortilla sau lipie.
Pentru un pachetel de luat la serviciu, se pune salata mexicana intr-o tortilla / lipie, se presara niste cascaval/ branza cheddar si iaurt.Se ruleaza tortilla si se ambaleaza in folie de aluminiu.
Comentarii (20):
Fara comentarii.
F. buna
PUTINA CARNE DE FAZAN SI TROPICALA BESTIALA
Foarte buna!
Trebuie incercata
Imi place, f.buna
Superrrrrr buna!!!!!!!
Super buna!
Sanatoasa si gustoasa!
No coment ! ma ducsa o prepar si eu. =D