Salată de fasole roșie

Felul principal
Foarte ușor
20 min

cu paste...

Ingrediente

2

Preparare

Preparare10 min
Gătire10 min
  • Se pune apă rece la fiert cu un praf de sare.
    Acoperim să fiarbă mai repede.
    Când începe să fiarbă punem pastele și le lăsăm să fiarbă conform indicațiilor de pe ambalaj.
    Când sunt gata, se scurg, se trec printr-un jet de apă rece și se stropesc cu ulei de măsline, să nu se lipescă între ele.
    Se pun într-un castron și adăugăm peste ele fasolea roșie spălată bine și scursă, boabele de porumb, roșiile cherry tăiate în 4, ceapa tăiată fideluță.
    Într-un castronel amestecăm uleiul de măsline cu muștarul.
    Adăugăm treptat zeamă de lămâie și oțetul balsamic și condimentăm cu sare și piper.
    Sosul se toarnă peste salată.
    Presărăm mărar proaspăt tocat.

    Poftă bună!

Punctează această reţetă

RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Super buna!!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Bine

abuz

anonymous

A

abuz

anonymous

Foaaaarte fain

abuz

eugenia murar

O reteta minunata multumesc

abuz

anonymous

Foarte interesanta salata. o voi incerca! e pe gustul meu asa acruta. multumesc pentru idee.

abuz

anonymous

Pun pariu ca esti cat casa....dar faci si tu pe fitzoasa ca aici nu te vede nimeni.ce-ti mai place shaorma!

abuz

anonymous

Bomba calorica! Plina de carbohidrati! Foarte buna sa te faci cat casa...

abuz

anonymous

Buna pentru sanatate ,merci!

abuz