Punem couscous-ul intr-un bol si turnam peste el apa fiarta,fierbinte,acoperim 5 minute,dupa care amestecam bine cu furculita.intre timp,preparam un dressing din sucul de lamiie,ulei,sare ,piper pe care-l rasturnam si-l incorporam in couscous-ul umflat si racit,apoi adaugam si patrunjelul tocat si semintele de rodie,amestecam ,lasam 10 minute la rece si servim.
Fac destul de des couscous cu diverse adaugiri, mai ales din fructe uscate (prune si caise naturale). In apa pun si putin turmenic. Capata o culoare foarte frumoasa si se mananca cu multa placere in familia mea.
Comentarii:
Fac destul de des couscous cu diverse adaugiri, mai ales din fructe uscate (prune si caise naturale). In apa pun si putin turmenic. Capata o culoare foarte frumoasa si se mananca cu multa placere in familia mea.
Cred ca ma voi apuca sa gatesc diferite meniuri cu cus cus . Adica nu cred -- sunt convins deja ...
Ff bun.