Pui spanacul la fiert in apa cu sare.Dupa ce s-a fiert,lasi spanacul sa se scurga bine,il toci si il freci cu putin ulei pana devine ca o pasta.
Bati bine ouale cu putina sare,adaugi smantana,piperezi,adaugi faina si omogenizezi amestecul.Intr-o cratita unsa cu unt,bine incinsa,pui ouale intr-un aluat subtire ca o clatita.
Coci aluatul pe ambele parti,apna devine o omleta degata.Umpli omleta cu pasta de spanac si cu branza fermentata.Rulezi omleta si o dai la cuptor,doar pana cans se rumeneste.
Servesti omleta imediat cu o salata din legume de sezon pe care o pregatesti din: sa;ata verde,rosii,ridichi,ulei,sare,piper.Spanacul fiind o sursa bogata de fier,este potrivit atat pentru copii,cat si pentru intreaga familie.
Comentarii:
Da,cred ca este un deliciu,felicitai,
Hranitoare!