Pui umplut cu ciuperci

Felul principal
6 porții
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Puiul se parleste bine apoi se pune la fiert cel putin o ora. Ciupercile se curata, se spala, se taie si se fierb aproximativ 10 minute.
  • Dupa ce a firt se unge cu un amestec format din: ulei de masline, delikat/sare, rozmarin, boia de ardei, piper .
  • Se umple cu un amestec format din ceapa calita, ceapa verde tocata marunt, ciuperci si cascaval ras.
  • Tot aici se pun si cei 3 catei de usturoi, dar intregi. Dupa ce puiul a fost uns bine si umplut, se da la cuptor.
  • Din cand in cand se mai scoate si se mai unge cu amestecul amintit. Se tine la cuptor pana se rumeneste bine. Nu pot sa va dau un timp depinde de pui.
FELISFELIS

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: