Puisori din oua umplute

Ingrediente
8
Preparare
Preparare30 min
Gătire30 min
- Oualele se fierb tari
se taie in 2 pe lung
se scoate galbenusul si se amesteca cu pate
cu aceasta compozitie umplem jumatatile de albus
peste ele pune maioneza
din urda amestecata cu crema de branza / branza topita facem bilute care vor reprezenta capul puisorilor pe care la atasam de corp printr o jumatate de scobitoare
ochii ii facem din 2 boabe de piper
creasta si ciocul din ardei rosu
aripioarele din frunze de verdeata
pofta buna
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
FOARTE BUNA SI DELICIOASA
am gătit această rețetă
anonymous
Imi place foarte mult cum arata. Aveti imaginatie!!
anonymous
Gustos
anonymous
Super
anonymous
Exelent
anonymous
Arata bine si sunt foarte gustoase !
A
argentina_m2013
Frumosi si gustosi
anonymous
Le iubesc
anonymous
Simplu si f.bun.
anonymous
Faină
Punctează această reţetă