Puisori din oua umplute

Puisori din oua umplute
Antreuri
Ușor
1 oră

Ingrediente

8

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Oualele se fierb tari
    se taie in 2 pe lung
    se scoate galbenusul si se amesteca cu pate
    cu aceasta compozitie umplem jumatatile de albus
    peste ele pune maioneza
    din urda amestecata cu crema de branza / branza topita facem bilute care vor reprezenta capul puisorilor pe care la atasam de corp printr o jumatate de scobitoare
    ochii ii facem din 2 boabe de piper
    creasta si ciocul din ardei rosu
    aripioarele din frunze de verdeata
    pofta buna

Punctează această reţetă

GGina_denisa

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

FOARTE BUNA SI DELICIOASA

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Imi place foarte mult cum arata. Aveti imaginatie!!

abuz

anonymous

Gustos

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Exelent

abuz

anonymous

Arata bine si sunt foarte gustoase !

abuz

argentina_m2013

Frumosi si gustosi

abuz

anonymous

Le iubesc

abuz

anonymous

Simplu si f.bun.

abuz

anonymous

Faină

abuz
  • pagina 1 / 2