Pui tandoori (indian) pe gratar

Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Amestecati toate ingredientele inafara de pui. Spalati bine pulpele si luati pielita jos.
- Adaugati bucatile de pui si amestecul de ingrediente intr-o punga Zip Lock(punga cu fermoar) si dati la frigider peste noapte (sau puneti-le la marinat intr-un bol acoperit).
- Scoateti puiul din frigider cu o ora inainte sa-l puneti pe grill.
- Puneti pulpele pe grill si lasati pe fiecare parte cam 7 minute apoi intoareti.
Serviti cu salata greceasca sau cu cartofi taranesti.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
kikirau
Ce inseamna razalit?in ce limba? poate razuit sau ras....vai de mama ta!
am gătit această rețetă
anonymous
Reteta este in mare parte corecta, insa amestecul de tandori este mai complex, exista deja pe piata amestec de tandori importat chiar din India. Puiul trebuie (dupa ce este spalat si curatat) frecat cu amestecul de tandori, lasat putin si dupa aceea amestecat cu iaurt si pus la frigider,
am gătit această rețetă
anonymous
Excelent!
anonymous
Buna reteta
Punctează această reţetă