Pui tandoori (indian) pe gratar

Pui Tandoori (Indian) pe gratar
Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Amestecati toate ingredientele inafara de pui. Spalati bine pulpele si luati pielita jos.
  • Adaugati bucatile de pui si amestecul de ingrediente intr-o punga Zip Lock(punga cu fermoar) si dati la frigider peste noapte (sau puneti-le la marinat intr-un bol acoperit).
  • Scoateti puiul din frigider cu o ora inainte sa-l puneti pe grill.
  • Puneti pulpele pe grill si lasati pe fiecare parte cam 7 minute apoi intoareti.
    Serviti cu salata greceasca sau cu cartofi taranesti.

Punctează această reţetă

retete30minuteRetete30minute

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

kikirau

Ce inseamna razalit?in ce limba? poate razuit sau ras....vai de mama ta!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Reteta este in mare parte corecta, insa amestecul de tandori este mai complex, exista deja pe piata amestec de tandori importat chiar din India. Puiul trebuie (dupa ce este spalat si curatat) frecat cu amestecul de tandori, lasat putin si dupa aceea amestecat cu iaurt si pus la frigider,

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excelent!

abuz

anonymous

Buna reteta

abuz