Pui lionez

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
40 min
304 Kcal

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Pulpele se dezoseaza si se taie in bucati mai mari. Ceapa se caleste in unt pina devine sticloasa , apoi se adauga bucatile de carne fara pielita si se inabusa in putina apa sau supa de pui.
  • Cine doreste ca pulpele sa fie crocante le poate da la cuptor 30 minute intr-o punga Knorr.
  • Cand carnea este moale, se adauga smantana,ciupercile, sare si piper, se mai inabusa cateva minute, apoi se adauga galbenusurile frecate cu zeama de lamaie, fara sa mai fiarba. Se serveste cu garnitura de orez.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 304Kcal
  • Carbo: 2.8g
  • Grăsimi: 17.8g
  • Grăsimi sat.: 9.1g
  • Proteine: 32.6g
  • Fibre: 0.7g
  • Zahăr: 3g
  • ProPoints: 8
  • SmartPoints: 9
Informații nutriționale pentru 1 porție (207g)
Doina-SidoniaDoina-Sidonia

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: