Pui pe sticla cu cartofi si mujdei
Ingrediente
4
Preparare
Preparare1 h 30 m
Gătire30 min
- Se curata puiul bine si se pregateste pentru a fi introdus in cuptor. Se da cu sare, se unge cu putin ulei si mirodeniile de pui (ghimbir, oregano, rozmarin,nucsoara,cimbru).
- Se fixeaza puiul pe o sticla de bere umpluta doar pe jumatate (cu bere sau puneti apa). Se introduce puiul in cuptor pe o tava avand grija sa-l rotiti din cand in cand pentru a se rumeni uniform.
- Daca se incinge tava prea tare puteti pune din cand in cand putina apa in aceasta.Pregatiti apoi cartofii pai. Se aseaza puiul pe un platou alaturi cu cartofii. Se serveste cald cu mujdeiul de usturoi.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Daniel
Eu nu prea inteleg…kg..1.5 ,condiment pt pui ?
anonymous
Arata bine
anonymous
Super buna
anonymous
Excelent
anonymous
Superr
anonymous
Excelent ,bravo!!!!!!!!!!!
anonymous
Yummmy
anonymous
Super
anonymous
Foarte bun
Punctează această reţetă