Pui pe sticla cu cartofi si mujdei
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Pui la cuptor-petitchef
-
Pui prăjit in stil coreean, super crocant!
-
Pui prăjit coreean cu sos picant gochujang - dakgangjeong
-
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Preparare
Preparare1 h 30 m
Gătire30 min
- Se curata puiul bine si se pregateste pentru a fi introdus in cuptor. Se da cu sare, se unge cu putin ulei si mirodeniile de pui (ghimbir, oregano, rozmarin,nucsoara,cimbru).
- Se fixeaza puiul pe o sticla de bere umpluta doar pe jumatate (cu bere sau puneti apa). Se introduce puiul in cuptor pe o tava avand grija sa-l rotiti din cand in cand pentru a se rumeni uniform.
- Daca se incinge tava prea tare puteti pune din cand in cand putina apa in aceasta.Pregatiti apoi cartofii pai. Se aseaza puiul pe un platou alaturi cu cartofii. Se serveste cald cu mujdeiul de usturoi.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: