Pui in stil corsican

Pui in stil corsican
Felul principal
6 porții
Foarte ușor
1 h 5 m

Ingrediente

6

Preparare

Preparare25 min
Gătire40 min
  • Se spala puiul, se sterge, se condimenteaza cu sare si piper atat pe dinafara cat si pe dinauntru.
  • Baconul se taie cuburi. Se curata ciupercile si se taie bucati potrivite. In caz ca sunt mici, le lasam asa. Cartofii se curata si se taie bucati mai mari.
  • Rosiile se taie cubulete. Intr-o cratita se incinge uleiul de masline si se prajeste baconul. Se scoate si se pune deoparte.
  • Se introduce apoi puiul in cratita si se prajeste bine de jur imprejur. Se scoate si puiul si se lasa deoparte. Se adauga cartofii, ciupercile, maslinele si rosiile; se sareaza se pipereaza si se inabuse 10 minute.
  • Adaugam si baconul si mestecam. Intr-o tava termorezistenta unsa cu ulei, asezam puiul in mijloc si de jur imprejur legumele inabusite, peste care mai adaugam si o cana cu apa.
  • Dam la cuptor pentru 60 minute. Cu 5 minute inainte sa scoatem din cuptor turnam coniacul peste pui.
RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Ani, 06/12/2018

Pare excelenta ,o voi incerca.

(0) (0) abuz