Pui in stil corsican

Ingrediente
6
Preparare
Preparare25 min
Gătire40 min
- Se spala puiul, se sterge, se condimenteaza cu sare si piper atat pe dinafara cat si pe dinauntru.
- Baconul se taie cuburi. Se curata ciupercile si se taie bucati potrivite. In caz ca sunt mici, le lasam asa. Cartofii se curata si se taie bucati mai mari.
- Rosiile se taie cubulete. Intr-o cratita se incinge uleiul de masline si se prajeste baconul. Se scoate si se pune deoparte.
- Se introduce apoi puiul in cratita si se prajeste bine de jur imprejur. Se scoate si puiul si se lasa deoparte. Se adauga cartofii, ciupercile, maslinele si rosiile; se sareaza se pipereaza si se inabuse 10 minute.
- Adaugam si baconul si mestecam. Intr-o tava termorezistenta unsa cu ulei, asezam puiul in mijloc si de jur imprejur legumele inabusite, peste care mai adaugam si o cana cu apa.
- Dam la cuptor pentru 60 minute. Cu 5 minute inainte sa scoatem din cuptor turnam coniacul peste pui.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: