Petitchef

PUI CU SOS DE SOIA SI MUSTAR

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Taiem pieptul de pui in bucati potrivite si adaugam uleiul de masline, sosul de soia, mustarul, sare, piper, boia sau fulgi de chili si cimbru. Omogenizam bine, punem carnea intr-o caserola, acoperim si dam la frigider .
  • Intre timp curatam si taiem in bucati potrivite cartofii. Intr-o tava unsa bine cu ulei de masline punem cartofii, condimentam cu sare si piper, iar apoi adaugam carnea.
  • Turnam in tava 300 ml apa si introducem friptura in cuptor. Acum e momentul sa iesim din bucatarie ... Cand carnea si cartofii devin rumeni, oprim focul. Servim cu alaturi de salata preferata.


Poze

PUI CU SOS DE SOIA SI MUSTAR
PUI CU SOS DE SOIA SI MUSTAR - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

Daniela S., 20/04/2018

Superba reteta, multumesc! :D
Ca preferinta personala, am pus putin mai mult sos de soia. Cel care l-am cumparat: http://dragonfood.ro/produs/sos-de-soia-dark-premium-500-ml-lkk/ mi se pare mult mai bun decat cel din magazine, care uneori parca nu are nici un gust. Spor in continuare :)

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
John Doe, 18/09/2017

De ce trebuie data caserola la frigider? 4-5 cartofi se curata in 5 minute. Ce naiba se intampla in timpul asta la frigider? Apoi "Introducem friptura in cuptor". Care friptura frate? Friptura este un preparat finit, final, spune-i cum vrei. Aaaa, poate s-a facut friptura cat a stat la frigider! Pai daca e asa, de ce s-o mai bagam la cuptor? Dati-ne adresa firmei care are astfel de frigidere! Deci bagam la frigider carnea cruda si dupa 5 minute o scoatem friptura! Frigiderul trebuie sa aiba si ventilatie? Sau merge si fara, ca eu am un Fram d-ala vechi, rusesc. Saraca logica si limba romana!

(0) (0) Abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 18/09/2017

I-ai stricat tot farmecul cu vesnica garnitura de cartofi! Mai lasa-i naibii de cartofi ca mai exista si orez, amestec de legume sau niste legume ca atare, de ex, conopida, fasole verde, ciuperci, brocoli, spanac etc.

(0) (0) Abuz
18/09/2017

"Acum e momentul sa iesim din bucatarie" Ai dreptate, dar sa iesi pentru totdeauna!

(0) (0) Abuz
18/09/2017

Adevarat. Uleiul de masline nu merge la orice preparat, oricat de "trendy" ar fi.
Ce gust ar avea o maioneza preparata cu ulei de masline, oare ? Nici la gatit nu
prea merge atat datorita aromei intense de masline care nu prea se potriveste cu
preparatele, cat si din cauza gustului amar caracteristic. Eu nu il folosesc decat la
unele salate, in niciun caz la aceea de rosii.
Uleiul de floarea soarelui nu modifica gustul ingredientelor din preparatele culinare.
Si nu cred ca ar fi mai nesanatos decat cel de masline. E doar mai ieftin. Mult mai
ieftin !

(1) (0) Abuz
09/02/2016

Cred ca este ceva bun, dar nu pot sa nu mentionez faptul ca aproape toate retetele noastre contin acum doar ulei de masline (pentru prajit, copt...chiar si pentru ciorbe traditionale). Stiu ca este un ulei sanatos, in special cel presat la rece, dar totusi sa nu exgeram. La salate este bun, dar la felurile obisnuite... Avem totusi traditia uleiului de floarea soarelui si consumul arata ca a ramas totusi preferatul nostru, poate si datorita pretului scazut.

(2) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui prăjit coreean cu sos picant gochujang - dakgangjeong
Pui prăjit coreean cu sos picant gochujang - dakgangjeong
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu miere si mustar
Pui cu miere si mustar
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pui la cuptor-petitchef
Pui la cuptor-petitchef
4 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pui prăjit in stil coreean, super crocant!
Pui prăjit in stil coreean, super crocant!
2 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Soia si produsele din soia Soia si produsele din soia Cum sa faci o maioneza de casa perfecta! Cum sa faci o maioneza de casa perfecta! Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează