Am uns tava cu putina faina si am asezat aluatul congelat astfel incat sa nu se prinda de tava.
Am presurat putina faina de secara peste aluat sa nu fie lipicios, apoi am uns aluatul cu 2 linguri de suc de rosii.
Am ras prin razatoare mare casul proaspat si l-am presurat peste aluat. La fel am procedat si cu celelalte tipuri de branza: cascaval, cedar. Putin cascaval ras am pastrat pentru ultimele 5 minute de coacere.
Am taiat kaizer-ul in bucati medii si l-am asezat peste branza presurata, apoi am asezat rosiile cherry, ardeiul kapia taiat felii, ceapa si maslinile.
Peste am presurat parmezanul ras prin razatoarea mica, apoi am asezat branza brie bucati mari si branza mascarpone cu o lingura. In imagine dupa cum se vede, am ales sa pun spancul frunze doar pe jumatate din tava.
Avand cuptorul preincalzit, am pus tava la cuptor pentru 15 minute la aproximativ 200 grade C.
Dupa 15 minute am presurat si restul de cascaval si am mai lasat 5-10 minute pana s-a topit complet.
Daca aveti timp puteti face usor aluatul in casa. Eu il aveam deja cumparat si a fost prima incercare cu aluat de pizza cumparat. Am scutit ceva timp in felul asta si am nimerit un aluat bun.
Sucul din rosii folosit a fost obtinut din rosii proaspete prin presare la rece, la care s-au adaugat piper, ustorui, 1 lingura de vin alb, 1 linugita de ulei masline, sare si miere de albine.
Comentarii:
Yummy