Am fiert foarte bine broccoli in apa cu putina sare, cand e gata il bagam la blender impreuna cu celelalte ingrediente descrise mai sus.
Este foarte simplu acest piure si aduce si o culoare mai…de primavara in farfurie.
Pentru cotletul de porc,am batut bine carnea cu ciocanul de carne,apoi am pus toate feliile intr-un castron si am adaugat:
sos soia
curry
chilly
ienibahar macinat
si putin vin rosu
Si am lasat carnea la marinat 2-3 ore. Intre timp am pus intr-un alt castron cateva prune uscate taiate cubulete peste care am adaugat 2-3 cuisoare si un vin rosu. Le-am lasat la inmuiat in acest amestec cat timp am lasat si carnea la marinat.
Dupa ce timpul s-a scurs, am trecut la treaba, am pus in fiecare felie de carne o lingurita cu prune si putina zeama in care le-am lasat sa se inmoaie.
Am impachetat bucatile de cane in asa fel incat sa nu iasa implututa de prune (se pot prinde si cu o sfoara dar eu nu am facut asta), si le-am pus intr-o tava mai adanca si am dat totul la cuptor 45 minute cu focul mediu.
Cand carnea s-a rumenit si arata frumos, am pregatit farfuria cu piure de broccoli si carnita.
Mai multe retete gasiti pe blogul meu http://papabundetot.wordpress.com
Din curiozitate am deschis reteta sa vad si eu ce este carnea de "POC" ????? Cand colo este porc adevarat... De ce nu sunteti atenti cand publicati retete ? De ce nu verificati ce scrieti ?
Comentarii:
Din curiozitate am deschis reteta sa vad si eu ce este carnea de "POC" ????? Cand colo este porc adevarat... De ce nu sunteti atenti cand publicati retete ? De ce nu verificati ce scrieti ?
Excelent, excelent 10 cu felicitari!
F. buna .
O reteta buna in orice sezon ,o recomand cu caldura...!!!