Piure de broccoli cu avocado si cotlet de poc umplut cu prune.

Piure de broccoli cu avocado si cotlet de poc umplut cu prune.
Felul principal
4 porții
Ușor
2 ore

Este o reteta foarte usoara si as spune ca este si gatita sanatos,mai ales ca am asociat carnea de porc cu ceva usor cum este piureul de brocolli.

Ingrediente

4

Pentru piureul de broccoli am folosit:

Preparare

Preparare1 oră
Gătire1 oră
  • Am fiert foarte bine broccoli in apa cu putina sare, cand e gata il bagam la blender impreuna cu celelalte ingrediente descrise mai sus.

    Este foarte simplu acest piure si aduce si o culoare mai…de primavara in farfurie.
  • Pentru cotletul de porc,am batut bine carnea cu ciocanul de carne,apoi am pus toate feliile intr-un castron si am adaugat:

    sos soia

    curry

    chilly

    ienibahar macinat

    si putin vin rosu

    Si am lasat carnea la marinat 2-3 ore. Intre timp am pus intr-un alt castron cateva prune uscate taiate cubulete peste care am adaugat 2-3 cuisoare si un vin rosu. Le-am lasat la inmuiat in acest amestec cat timp am lasat si carnea la marinat.

    Dupa ce timpul s-a scurs, am trecut la treaba, am pus in fiecare felie de carne o lingurita cu prune si putina zeama in care le-am lasat sa se inmoaie.

    Am impachetat bucatile de cane in asa fel incat sa nu iasa implututa de prune (se pot prinde si cu o sfoara dar eu nu am facut asta), si le-am pus intr-o tava mai adanca si am dat totul la cuptor 45 minute cu focul mediu.

    Cand carnea s-a rumenit si arata frumos, am pregatit farfuria cu piure de broccoli si carnita.
  • Mai multe retete gasiti pe blogul meu http://papabundetot.wordpress.com
danaszocsDanaszocs

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Din curiozitate am deschis reteta sa vad si eu ce este carnea de "POC" ????? Cand colo este porc adevarat... De ce nu sunteti atenti cand publicati retete ? De ce nu verificati ce scrieti ?

abuz

anonymous

Excelent, excelent 10 cu felicitari!

abuz

anonymous

F. buna .

abuz

anonymous

O reteta buna in orice sezon ,o recomand cu caldura...!!!

abuz