Petitchef

PIFTII DE PORC

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Picioarele se parlesc, se rad cu lama unui cutit, se oparesc apoi se spala. Se pun la fiert intr-o oala de 10 litri plina cu apa.Se acopera oala cu un capac, dar....ATENTIE! nu se acopera de tot. Se fierb la foc mic.
  • Cand incep sa fiarba se spumuiesc de cate ori este nevoie. Se adauga ceapa si morcovul intregi si o lingura de sare. Cand a scazut apa cam de 2 degete iar carnea este aproape de a se desprinde de pe oase, mai completam cu 2 cani de apa si fierbem in continuare.
  • Dupa ce au fiert deajuns, se dau jos de pe foc, se pun la rece (asa in oala) pana a doua zi cand se incheaga grasimea deasupra si o putem aduna.
  • Se incalzesc din nou dar putin numai pentru a le adauga usturoiul, piperul, vegeta (dupa preferinte) , sarea si gelatina daca mai este cazul.
  • Se scoate carnea intr-un vas mai mare,o curatam de oase si oscioare,
    apoi o portionam in vasele ce urmeaza a pune piftiile si strecuram zeama peste ele. Se pun la rece pana se intaresc.


N Nely`s Blog

Poze

PIFTII DE PORC
PIFTII DE PORC - poza 2
PIFTII DE PORC - poza 3
PIFTII DE PORC - poza 4
PIFTII DE PORC - poza 5
PIFTII DE PORC - poza 6

Întrebări:




Comentarii:

13/02/2015

Super....

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
11/04/2013

Super ok

(0) (0) Abuz
16/01/2013

Ffff buna

(0) (0) Abuz
23/12/2012

Super piftie,super gust.pofta buna!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
4 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
2 porții
17 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Banh bao
Banh bao
6 porții
2 h 20 m
Dificil
3.5 / 5

Articole conexe

Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează