Piept de pui grecesc
Un preparat usor
Ingrediente
2
Cost estimat: 8.49Euros€ (4.24€/porție)
Preparare
Preparare20 min
Gătire10 min
- Roșiile se taie cuburi - în cazul în care folosiți roșii cherry acestea se taie în două.
Amestecăm într-un castron roșiile cu măslinele tăiate pe jumătate, cu frunzele de busuioc și brânza feta zdrobită ușor.
Stopim cu 1-2 linguri de ulei de măsline și condimentăm cu sare.
Pregătim pieptul de pui, în sensul că se taie fâșii subțiri ca pentru șnițel.
Condimentăm cu sare, piper proaspăt măcinat și îl ungem ușor cu ulei de măsline.
Încălzim o tigaie grill pe care o ungem ușor cu ulei de măsline.
Pieptul de pui se așează pe grătarul încins câte 2-3 minute pe fiecare parte.
Când pieptul de pui este gata se transferă pe 2 farfurii.
Se așează amestecul de roșii cu brânză deasupra.
Se mai adaugă 2-3 frunzulițe de busuioc dacă este nevoie și se servește. - Poftă bună !
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 669Kcal
- Carbo: 2.4g
- Grăsimi: 39.5g
- Grăsimi sat.: 11.7g
- Proteine: 74.2g
- Fibre: 2.4g
- Zahăr: 2.9g
- ProPoints: 17
- SmartPoints: 17
Informații nutriționale pentru 1 porție (402g)
Întrebări
Piept de pui grecesc, buna reteta, dar unde gasesti pui grecesc? Poate doar reteta e greceasca.
Dar salata greceasca unde o gasim? Mergem in Grecia ;)
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Foarte buna si aspectoasa
anonymous
RETETA SUPER DE BUNA SI USOR DE GATIT.MULTUMESC
anonymous
Foarte delicios.
anonymous
Bună

AliceM
Simplu, gustos si sanatos! Thanks!
anonymous
Apetisant
anonymous
F.bun
anonymous
Bun si sanatos
anonymous
Pare gustoasa si foarte usor de facut
anonymous
Am gătit acest fel de mâncare şi este excelent.