Roșiile se taie cuburi - în cazul în care folosiți roșii cherry acestea se taie în două. Amestecăm într-un castron roșiile cu măslinele tăiate pe jumătate, cu frunzele de busuioc și brânza feta zdrobită ușor. Stopim cu 1-2 linguri de ulei de măsline și condimentăm cu sare. Pregătim pieptul de pui, în sensul că se taie fâșii subțiri ca pentru șnițel. Condimentăm cu sare, piper proaspăt măcinat și îl ungem ușor cu ulei de măsline. Încălzim o tigaie grill pe care o ungem ușor cu ulei de măsline. Pieptul de pui se așează pe grătarul încins câte 2-3 minute pe fiecare parte. Când pieptul de pui este gata se transferă pe 2 farfurii. Se așează amestecul de roșii cu brânză deasupra. Se mai adaugă 2-3 frunzulițe de busuioc dacă este nevoie și se servește.
Comentarii (19):
Foarte buna si aspectoasa
RETETA SUPER DE BUNA SI USOR DE GATIT.MULTUMESC
Foarte delicios.
Bună
Simplu, gustos si sanatos! Thanks!
Apetisant
F.bun
Bun si sanatos
Pare gustoasa si foarte usor de facut
Am gătit acest fel de mâncare şi este excelent.