Piept de pui cu paste

Piept de pui cu paste
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Se fierb pastele in apa multa cu sare, se scurg printr-o strecuratoare. Intre timp, se curata de pielita pieptul de pui, se taie cubulete si se rumeneste in tigaia de teflon sau pe gratar.
  • Observati ca nu folosesc grasimi,decat. smantana. Se acopera tigaia cu un capac, se lasa sa se rumeneasca putin, se gusta de sare si se potriveste gustul dupa preferinta.
  • Apoi se toarna peste paste. Usturoiul zdrobit bine se amesteca in smantana si se adauga peste carne si paste.
  • Se amesteca usor,eventual mai potiviti gustul condimentand,adaugand verdeata .
EVELINAEVELINA

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Apetisant preparatul

abuz

anonymous

Excelent!

abuz

anonymous

Am adaugat ,gorgonzola cca 100g

abuz

anonymous

Nu as manca asa ceva

abuz