Piept de pui cu paste

Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Se fierb pastele in apa multa cu sare, se scurg printr-o strecuratoare. Intre timp, se curata de pielita pieptul de pui, se taie cubulete si se rumeneste in tigaia de teflon sau pe gratar.
- Observati ca nu folosesc grasimi,decat. smantana. Se acopera tigaia cu un capac, se lasa sa se rumeneasca putin, se gusta de sare si se potriveste gustul dupa preferinta.
- Apoi se toarna peste paste. Usturoiul zdrobit bine se amesteca in smantana si se adauga peste carne si paste.
- Se amesteca usor,eventual mai potiviti gustul condimentand,adaugand verdeata .
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Apetisant preparatul
anonymous
Excelent!
anonymous
Am adaugat ,gorgonzola cca 100g
anonymous
Nu as manca asa ceva