Spalam bine pieptul de pui il taiem in cubulete. Punem intr-o craticioara 2 linguri de ulei din samburi de struguri si dupa ce s-a incins punem bucatalele de piept si le prajim putin, amestecand continuu ca sa nu se prinda. Intotdeauna, carnea de pui isi lasa zeama,de aceea punem si o ceapa rosie sa se caleasca un pic impreuna cu carnea.
Mentionez ca se amesteca in mancare continuu ca sa nu se prinda, de aceea o tin intre 5 - 7 minute, carnea la fript cu ceapa. Dupa ce s-a prajit puiul punem si mazarea le mai lasam 10 minute pe foc dupa care le bagam la cuptor pentru 60 de minute. Inainte de a inchide focul la cuptor, cu 10 minute, scoatem craticioara si punem si cutia de rosii tocate in sos peste mazare si mai lasam focul aprins inca 10 minute.
Cand consideram ca este gata (fiecare trebuie sa guste din mancare ca sa-si dea seama cat trebuie sa mai stea in cuptor), inchidem focul si o lasam sa se raceasca in cuptor.