Piept de porc marinat

Piept de porc marinat
Felul principal
Foarte ușor
40 min
488 Kcal

Ingrediente

2
Cost estimat: 5.28 (2.64€/porție)

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Pieptul de porc trebuie pus la marinat inainte de a-l gati.Pentru marinata: 1 capatana de usturoi pisat, cele 4 linguri de ulei si apa, sare, piper. amestecat totul si scufundat pieptul de porc in marinata. tinut la rece 4 ore.
  • Facut la tava, lasat 20 de minute pe parte, dupa care intors si pe partea cealalta.La fel de bine poate fi facut si pe gratar.servit alaturi de piure de cartofi si castraveti murati.

Punctează această reţetă

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 488Kcal
  • Carbo: 0.4g
  • Grăsimi: 30.5g
  • Grăsimi sat.: 4.9g
  • Proteine: 52.5g
  • Fibre: 0.3g
  • Zahăr: 1.1g
  • ProPoints: 13
  • SmartPoints: 11
Informații nutriționale pentru 1 porție (258g)
AAndreea.dorobantu

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: