Petitchef

Piept de porc cu fasole hot'n'spicy

Felul principal
4 porții
20 min
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • A doua zi pus intr-o tava de al si bagat cam 45 de minute la cuptor, primele 10 minute la 220 cu ventilatie, apoi redus temperatura si pus pe cuptor traditional:crestat trei rosii in cruce:si scufundat 30 de secunde in apa clocotita, apoi despielitat, indepartat samburii si pulpa taiat cubulete.
  • Taiat si o ceapa rosie marunt:incins ulei si calit ceapa + 2 peperoncini :adaugat rosiile + jumate de pahar de apa, adaugat chilli proaspat rasnit + sare, acoperit si lasat sa fiarba 5 minute, pana s-au muiat rosiile.
  • Intre timp pregatit varza murata : amestecat varza murata tocata cu ulei, si presarat boia si piper adaugat fasolea peste rosii, mai pus oregano, lasat inca 2-3 minute, si am oprit focul.


Poze

Piept de porc cu fasole hot'n'spicy
Piept de porc cu fasole hot'n'spicy - poza 2
Piept de porc cu fasole hot'n'spicy - poza 3
Piept de porc cu fasole hot'n'spicy - poza 4
Piept de porc cu fasole hot'n'spicy - poza 5
Piept de porc cu fasole hot'n'spicy - poza 6
Piept de porc cu fasole hot'n'spicy - poza 7
Piept de porc cu fasole hot'n'spicy - poza 8
Piept de porc cu fasole hot'n'spicy - poza 9
Piept de porc cu fasole hot'n'spicy - poza 10
Piept de porc cu fasole hot'n'spicy - poza 11

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Crochete de fasole alba
Crochete de fasole alba
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Salata de fasole boabe-petitchef
Salata de fasole boabe-petitchef
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Hummus de fasole alba si lapte de cocos
Hummus de fasole alba si lapte de cocos
10 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tarta cu ciocolata si fasole rosie
Tarta cu ciocolata si fasole rosie
10 porții
35 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4 / 5

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! From „Salsa” with love! From „Salsa” with love!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează