Petitchef

Pastrav in crusta de malai

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Mamaliga:

Sos de marar si usturoi:

Preparare

  • Se spala fileurile si se sterg cu un prosop de hartie. Se taie in bucati de trei degete de late, se dau prin faina, prin ouale batute si apoi prin malai. Se prajesc pe ambele parti in ulei incins. Se scot pe hartie absorbanta.
  • Pentru mamaliga, se pune apa la fiert, se adauga malaiul, se sareaza dupa gust si se amesteca mereu pana se ingroasa.
  • Pentru sos, se caleste in unt ustoroiul tocat, se adauga faina, se amesteca bine. Se toarna treptat laptele, amestecand mereu ca sa nu faca cocoloase. Se adauga mararul tocar, se condimenteaza.


Poze

Pastrav in crusta de malai
Pastrav in crusta de malai - poza 2
Pastrav in crusta de malai - poza 3
Pastrav in crusta de malai - poza 4
Pastrav in crusta de malai - poza 5
Pastrav in crusta de malai - poza 6
Pastrav in crusta de malai - poza 7

Întrebări:




Comentarii:

alinuzta_a2016, 29/05/2019

Bună!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
07/06/2012

Interesanta reteta

(1) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pastrav la cuptor simplu si rapid
Pastrav la cuptor simplu si rapid
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Merluciu cu spanac in crusta
Merluciu cu spanac in crusta
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sandwich cu creveti
Sandwich cu creveti
4 porții
12 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gratin irezistibil cu cartofi si somon fumé!
Gratin irezistibil cu cartofi si somon fumé!
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Mille feuille somon si mar verde
Mille feuille somon si mar verde
3 porții
30 min
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Soufle cu somon
Soufle cu somon
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Gratinarea – arta coptului in crusta Gratinarea – arta coptului in crusta Dulciuri cu malai Dulciuri cu malai

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează