Soufle cu somon

Felul principal
Foarte ușor
45 min

Pentru un aperitiv usor si delicat, alegeti aceasta reteta de souflé! Se face foarte usor si va fi cu siguranta pe gustul dvs. :-) Va garantam o o reteta reusita datorita pasilor de realizare explicati atat in versiunea scrisa + fotografii, ci si in video (la final) :-)

Ingrediente

6

Materiale

  • tel
  • 6 Ramequins

Preparare

Preparare20 min
Timp așteptare10 min
Gătire15 min
  • Soufle cu somon - Preparare etapa 1Se topeste untul intr-o craticioara, apoi se adauga faina putin cate putin, amestecand cu un tel. Apoi, adaugati laptele putin cate puțin in timp ce amestecati cu telul. Se adauga sare si piper si se amesteca.
  • Soufle cu somon - Preparare etapa 2Se separati albusul de galbenusuri. Adaugati galbenusurile 1 cate 1 la amestec in timp ce amestecati aluatul.
  • Soufle cu somon - Preparare etapa 3Taiati feliile de somon afumat si tocati mararul si adaugati-le la amestec impreuna cu crema de branza.
  • Soufle cu somon - Preparare etapa 4Bateti albusurile spuma. Amestecati albusurile putin cate putin in aluat.
  • Soufle cu somon - Preparare etapa 5Se toarna aluatul in ramequins unse si pudrate cu faina. Puneti vasele in cuptorul incins timp de 15 minute la 180° C. Cand sunt gata, nu le scoateti imediat din cuptor. Opriti focul si lasati usa cuptorului deschisa timp de 10 minute.
  • Soufle cu somon - Preparare etapa 6Scoateti vasele din cuptor si serviti!

Punctează această reţetă

PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Stela

Arata foarte bine si cred ca -i foarte bun ,este de incercat

abuz