Pentru un aperitiv usor si delicat, alegeti aceasta reteta de souflé! Se face foarte usor si va fi cu siguranta pe gustul dvs. :-)
Va garantam o o reteta reusita datorita pasilor de realizare explicati atat in versiunea scrisa + fotografii, ci si in video (la final) :-)
Se topeste untul intr-o craticioara, apoi se adauga faina putin cate putin, amestecand cu un tel. Apoi, adaugati laptele putin cate puțin in timp ce amestecati cu telul. Se adauga sare si piper si se amesteca.
Se separati albusul de galbenusuri. Adaugati galbenusurile 1 cate 1 la amestec in timp ce amestecati aluatul.
Taiati feliile de somon afumat si tocati mararul si adaugati-le la amestec impreuna cu crema de branza.
Bateti albusurile spuma. Amestecati albusurile putin cate putin in aluat.
Se toarna aluatul in ramequins unse si pudrate cu faina. Puneti vasele in cuptorul incins timp de 15 minute la 180° C. Cand sunt gata, nu le scoateti imediat din cuptor. Opriti focul si lasati usa cuptorului deschisa timp de 10 minute.
Comentarii:
Arata foarte bine si cred ca -i foarte bun ,este de incercat