Pastrav cu smantana

Ingrediente: 4 pastravi potriviti, 4 linguri faina, 1 buc ceapa, 1 capatana usturoi, 200 ml smantana, 4 linguri ulei, 2 linguri unt, sare, piper o legatura patrunjel. Mod de preparare: Curatam pestele, se spala in
Ingrediente
6
Rețete inrudite
-
Pastrav la cuptor simplu si rapid
-
Gnocchi cu smântână și ciuperci: o masă reconfortantă!
-
Flan cu smântână fără lactoză
-
Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
Preparare
Preparare10 min
Gătire20 min
- Curatam pestele, se spala in mai multe ape si se sterge cu un prosop de bucatarie . Se condimenteaza cu sare si piper. Se tavaleste prin faina si se prajeste in ulei inins pe ambele parti.
- Se scoate si se pastreaza la cald. Se caleste ceapa tocata marunt in unt, se adauga smantana amestecata cu o lingura faina si 200 ml apa.
- Adaugam usturoiul pisat, condimentam sosul cu sare si piper.
- Se pune pastravul in sos si se mai lasa sa dea cateva clocote.
- Adaugam si patrunjelul verde tocat marunt si amestecam usor.
- Servim fierbinte cu garnitura de broccoli sau cartofi natur.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Adriana,
12/01/2024
Dac[ spălați peștele în mai multe ape își pierde gustul. Întrebați orice pescar. Peștele nu se spală, se șterge bine cu șervetele/șervet de bucătărie.
am gătit această rețetă