Pastrav cu smantana

Pastrav cu smantana
Felul principal
Foarte ușor
30 min

Ingrediente: 4 pastravi potriviti, 4 linguri faina, 1 buc ceapa, 1 capatana usturoi, 200 ml smantana, 4 linguri ulei, 2 linguri unt, sare, piper o legatura patrunjel. Mod de preparare: Curatam pestele, se spala in

Ingrediente

6

Preparare

Preparare10 min
Gătire20 min
  • Curatam pestele, se spala in mai multe ape si se sterge cu un prosop de bucatarie . Se condimenteaza cu sare si piper. Se tavaleste prin faina si se prajeste in ulei inins pe ambele parti.
  • Se scoate si se pastreaza la cald. Se caleste ceapa tocata marunt in unt, se adauga smantana amestecata cu o lingura faina si 200 ml apa.
  • Adaugam usturoiul pisat, condimentam sosul cu sare si piper.
  • Se pune pastravul in sos si se mai lasa sa dea cateva clocote.
  • Adaugam si patrunjelul verde tocat marunt si amestecam usor.
  • Servim fierbinte cu garnitura de broccoli sau cartofi natur.

Punctează această reţetă

RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Adriana

Dac[ spălați peștele în mai multe ape își pierde gustul. Întrebați orice pescar. Peștele nu se spală, se șterge bine cu șervetele/șervet de bucătărie.

am gătit această rețetă
abuz

Maria

Grozava

abuz

anonymous

Bn

abuz

anonymous

Super

abuz