Petitchef

Pastrav cu smantana

Ingrediente:


4 pastravi potriviti,
4 linguri faina,
1 buc ceapa,
1 capatana usturoi,
200 ml smantana,
4 linguri ulei,
2 linguri unt,
sare,
piper
o legatura patrunjel.


Mod de preparare:

Curatam pestele, se spala in

Felul principal
6 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Curatam pestele, se spala in mai multe ape si se sterge cu un prosop de bucatarie . Se condimenteaza cu sare si piper. Se tavaleste prin faina si se prajeste in ulei inins pe ambele parti.
  • Se scoate si se pastreaza la cald. Se caleste ceapa tocata marunt in unt, se adauga smantana amestecata cu o lingura faina si 200 ml apa.
  • Adaugam usturoiul pisat, condimentam sosul cu sare si piper.
  • Se pune pastravul in sos si se mai lasa sa dea cateva clocote.
  • Adaugam si patrunjelul verde tocat marunt si amestecam usor.
  • Servim fierbinte cu garnitura de broccoli sau cartofi natur.


Întrebări:




Comentarii:

Adriana, 12/01/2024

Dac[ spălați peștele în mai multe ape își pierde gustul. Întrebați orice pescar. Peștele nu se spală, se șterge bine cu șervetele/șervet de bucătărie.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Maria, 16/01/2024

Grozava

(0) (0) Abuz
30/04/2014

Bn

(0) (0) Abuz
09/10/2011

Super

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pastrav la cuptor simplu si rapid
Pastrav la cuptor simplu si rapid
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Spanac cu oua si smantana
Spanac cu oua si smantana
3 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gratin de cod si smantana
Gratin de cod si smantana
6 porții
1 h 5 m
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Moelleux cu legume si smantana
Moelleux cu legume si smantana
4 porții
1 h 10 m
Ușor
4.5 / 5

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! Burrata sau saculetul cu mozzarella si smantana Burrata sau saculetul cu mozzarella si smantana

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează