Paste cu fasole

Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire30 min
- Fiebeti pastel numai 5 minute, sa nu fie fierte complet. Pastrati 750 ml din apa in care au fiert. Intr-o tigaie puneti uleiul la incins si puneti ceapa, morcovii si telina. Rumeniti putin.
- Adaugati si usturoiul si mai tineti tigaia pe foc inca 2 -3 minute. Adaugati apa in care ati fiert pastele (750 ml) si apoi fasolea pastai si fasolea boabe. Fierbeti amestecul cu tigaia cu capac inca 15 minute.
- Adaugati pastele, patrunjelul, asrea si piperul. Fierbeti in continurare inca 10 - 15 minute, tot cu tigaia cu capac, pana cand pastele au absorbit din sos. Se consuma calde, cu parmezan deasupra.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!