Paste cu fasole

Paste cu fasole
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Fiebeti pastel numai 5 minute, sa nu fie fierte complet. Pastrati 750 ml din apa in care au fiert. Intr-o tigaie puneti uleiul la incins si puneti ceapa, morcovii si telina. Rumeniti putin.
  • Adaugati si usturoiul si mai tineti tigaia pe foc inca 2 -3 minute. Adaugati apa in care ati fiert pastele (750 ml) si apoi fasolea pastai si fasolea boabe. Fierbeti amestecul cu tigaia cu capac inca 15 minute.
  • Adaugati pastele, patrunjelul, asrea si piperul. Fierbeti in continurare inca 10 - 15 minute, tot cu tigaia cu capac, pana cand pastele au absorbit din sos. Se consuma calde, cu parmezan deasupra.
AAdrians

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: