Paneuri,paneuri,paneuri.....

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Din oua, sare+piper, coaja+zeama de lamiie si faina se prepara un aluat precum la clatite.Carnea spalata, zvintata,eventual putin platinata, sarata si piperata se trece prin faina, aluat , eventual in suplimentele dorite si se pune in uleiul bine incins.
  • Se prajeste pe ambele parti pina ce prinde gradul d eculoare dorit.Legumele splate, zvintate se pun intr-o punga de nailon in care in prelalabil sau pus 2-3 ls de faina .Punga se aduna la gura si se se clatina in toate partile pina ce legumele s-au imbracat pe toate partile bine in faina.
  • Continutul pungii se pune intr-o sita si cu ajutorul sitei, surplusul de faina se indeparteaza de pe legume.Astfel legumele imbracate intr-un srat de faina, s etrec prin aluat, eventual surplusul de ingrediente dorit/folosit si se prajesc la fel ij ulei/grasime bine incinsa , pina la gradul d eculoare dorit.Se servesc cu felii de lamiie, salata verde eventual si cu garnitura de orez, cartofi.
Laura S.Laura S.

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: