Ananas cu ciocolată: desertul perfect de făcut cu copiii

Gustări
3 porții
Foarte ușor
15 min

Pentru desert, nu există rețetă mai simplă decât această rețetă! Inele de ananas înmuiate în ciocolată topită și presărate cu nucă de cocos rasă, migdale tăiate și semințe de susan. Fără adaos de zahăr, poți combina delicatețea ciocolatei cu prospețimea fructelor.


Ingrediente

3

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Opéra-desertul suprem


Preparare

  • Curățați ananasul și tăiați-l în felii. Scoateți centrul.
    Puteți folosi și felii de ananas în sirop, dar scurgeți-le anterior.
  • Intre timp, topim ciocolata la cuptorul cu microunde sau la Bain-Marie.
  • Pregătiți o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt.
    Luați o felie de ananas și scufundați-o în ciocolata topită până la jumătate. Așezați-o pe tava de copt și presărați migdalele tăiate.
    Procedați la fel și cu celelalte felii de ananas, uneori presărați cu susan, alteori nucă de cocos rasă.
  • Lăsăm să stea la temperatura camerei sau la frigider până se întărește ciocolata și savurăm! Savurați!


Echipamente de gătit

microunde

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+