Oua de prepelita in crusta de vita

Felul principal
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

6

Pentru pane :

Preparare

Preparare20 min
Gătire35 min
  • A fiert intai ouale 3 minute in apa cu sare.Apoi le-a lasat cateva minute in apa rece si le-a decojit.
  • A facut crusta amestecand carnea de vita cu restul ingredientelor.Amesteca-ti-le cu simt de raspundere.Trebuie sa se transforme intr-o masa de carne,ca un aluat.
  • Afacut compozitie dubla,pentru ca am facut si chiftelute.
  • E important sa aveti o compozitie fina si moale,pentru o crusta reusita.Daca crusta e prea moale,puteti sa mai puneti putin pesmet.
  • Se lasa la rece 30 de minute.
  • Modelam apoi placintele,punem in mijloc oul si rotunjim frumos bilele .Dam fiecare bila prin faina,ou batut si pesmet.Punem la prajit in ulei incins.
  • Se scot cu spumiera pe servetele pentru a absorbi excesul de ulei.
  • Se servesc simple,ca aperitiv,sau cu garnitura si sosuri.

Punctează această reţetă

piscotelPiscotel

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

75Nadia

Arata extraordinar. voi incerca reteta numaidecat. bravo!

abuz

anonymous

1. Arata f.f.bine.
2.Oua de prepelita+carne de vita = sanatate curata!
E si putina prajeala, dar trecem cu vederea.
Bravo!

abuz