A fiert intai ouale 3 minute in apa cu sare.Apoi le-a lasat cateva minute in apa rece si le-a decojit.
A facut crusta amestecand carnea de vita cu restul ingredientelor.Amesteca-ti-le cu simt de raspundere.Trebuie sa se transforme intr-o masa de carne,ca un aluat.
Afacut compozitie dubla,pentru ca am facut si chiftelute.
E important sa aveti o compozitie fina si moale,pentru o crusta reusita.Daca crusta e prea moale,puteti sa mai puneti putin pesmet.
Se lasa la rece 30 de minute.
Modelam apoi placintele,punem in mijloc oul si rotunjim frumos bilele .Dam fiecare bila prin faina,ou batut si pesmet.Punem la prajit in ulei incins.
Se scot cu spumiera pe servetele pentru a absorbi excesul de ulei.
Se servesc simple,ca aperitiv,sau cu garnitura si sosuri.
Comentarii:
Arata extraordinar. voi incerca reteta numaidecat. bravo!
1. Arata f.f.bine.
2.Oua de prepelita+carne de vita = sanatate curata!
E si putina prajeala, dar trecem cu vederea.
Bravo!