Oua de prepelita in crusta de vita
Ingrediente
6
Pentru pane :
Preparare
Preparare20 min
Gătire35 min
- A fiert intai ouale 3 minute in apa cu sare.Apoi le-a lasat cateva minute in apa rece si le-a decojit.
- A facut crusta amestecand carnea de vita cu restul ingredientelor.Amesteca-ti-le cu simt de raspundere.Trebuie sa se transforme intr-o masa de carne,ca un aluat.
- Afacut compozitie dubla,pentru ca am facut si chiftelute.
- E important sa aveti o compozitie fina si moale,pentru o crusta reusita.Daca crusta e prea moale,puteti sa mai puneti putin pesmet.
- Se lasa la rece 30 de minute.
- Modelam apoi placintele,punem in mijloc oul si rotunjim frumos bilele .Dam fiecare bila prin faina,ou batut si pesmet.Punem la prajit in ulei incins.
- Se scot cu spumiera pe servetele pentru a absorbi excesul de ulei.
- Se servesc simple,ca aperitiv,sau cu garnitura si sosuri.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
7
75Nadia
Arata extraordinar. voi incerca reteta numaidecat. bravo!
anonymous
1. Arata f.f.bine.
2.Oua de prepelita+carne de vita = sanatate curata!
E si putina prajeala, dar trecem cu vederea.
Bravo!
Punctează această reţetă